Læs høringssvaret til Kommuneplanen 2015

Idrætsforum København støtter op omkring Københavns Kommunes udspil til den nye kommuneplan 2015 “Den sammenhængende by”. Idrætsforum København, DGI og DIF har i fællesskab skrevet høringssvaret.

Høringsperioden omkring Kommuneplan 2015, er afsluttet for en uge siden, og blandt høringssvarene er ét fra IFK, DGI og DIF.

København gennemgår en rivende udvikling i disse år. 1000 nye indbyggere kommer til hver måned, nye bydele tager form og den eksisterende by forandrer sig. Det stiller krav til byplanlægningen og i DGI, DIF og Idrætsforum København vil vi gerne anerkende Kommuneplanens overordnede fokus på at skabe en sammenhængende by med kvalitet i bylivet. Det er der brug for, hvis København fortsat skal være en af verdens bedste byer at bo i.

Høringssvaret kan læses her

Mandag den 5. oktober blev der blive afholdt et arrangement i Rådhusets Festsal for alle interesserede, der vil være up to date på byens udvikling og kommuneplanen, og drøfte, hvordan København skal udvikle sig.

Derefter blev der udarbejdet en hvidbog over de indkomne høringssvar og forvaltningens bemærkninger til disse. Kommuneplanforslaget forelægges herefter Borgerrepræsentationen til godkendelse med eventuelle ændringer som følge af høringen.

Læs hele Kommuneplanen 2015 her

Kate Skavin Kate Skavin er sekretariatsmedarbejder i Idrætsforum København

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X